Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada direğe çarpmak

Rüyada direğe çarpmak

Rüyada direğe çarpmak dertlerinin sona ereceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine tabir olunur.

Rüyada direğe çarpmak gördüyseniz:

  • Parayla ilgili beklentileriniz boşa çıkabilir.

Rüyada arabayla direğe çarpmak sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada direğe çarpmak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, onların önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada direğe çıkmak parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, büyük emekler vereceğine, kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada balkon direği görmek mal mülk sahibi olunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada direğe tırmanmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş direk görmek işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada uzun direk görmek üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada demir direk dikmek yeni bir eve taşınılacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, fırsatların elden kaçırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments