Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada din adamının elini öpmek

Rüyada din adamının elini öpmek

Rüyada din adamının elini öpmek onu hayallerine kavuşturacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, üzüleceğine ve ağlayacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada din adamının elini öpmek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin olumlu tekliflerine şans tanımak isteyebilirsiniz.

Rüyada din adamının elini öpmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada din aliminin elini öpmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada din büyüğünün elini öpmek düşlediği evliliğin gecikeceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, kafasına takmasını gerektirecek hiçbir önemli sorununun ve altından kalkamayacağı kadar büyük bir borcunun olmayacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamı elini öpmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş bir adamın elini öpmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına yorulur.

Rüyada ölü adamın elini öpmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, elde edilecek menfaatlere, başarıların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, insanları kandıracağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada devlet adamının elini öpmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, yüzünü güldüreceğine, parasal sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments