Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamı elini öpmek

Rüyada devlet adamı elini öpmek

Rüyada devlet adamı elini öpmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, verimli olacak işler yapacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden bilerek uzaklaşmak isteyeceksiniz.

Rüyada devlet adamı elini öpmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Rüyada devlet adamının elini öpmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, ağız tadının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamı öpmek çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada devlet adamını öpmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, kalabalık günler geçirileceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanın elini öpmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek işlerin daha kötüleşeceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, işinin aksayacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments