Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı bir adamı öpmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına işarettir.

Rüyada yaşlı adamı öpmek sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı adamın elini tutmak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, daha rahat bir hayatı olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine inanılır.

Rüyada ölü adamın elini öpmek büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada din adamının elini öpmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments