Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada din aliminin elini öpmek

Rüyada din aliminin elini öpmek

Rüyada din aliminin elini öpmek yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, sorunların atlatılacağına işarettir.

Rüyada din aliminin elini öpmek gördüyseniz:

  • Ne yaptığınız veya neden yaptığınız konusunda açık olmanızda fayda var.

Rüyada din aliminin elini öpmek saygınlık elde edeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Rüyada bir alimin elini öpmek karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada alimin elini öpmek düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada islam aliminin elini öpmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Rüyada alim birinin elini öpmek atılan adımların başarıya çıkacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada alim eli öpmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Rüyada dini aliminin elini öpmek rızkın artacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine delalettir.

Rüyada büyük din alimi görmek rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, haksızlıklara uğranılacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments