Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada din büyüğünün elini öpmek

Rüyada din büyüğünün elini öpmek

Rüyada din büyüğünün elini öpmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, darlık içine düşeceğine, çok zor dönemlerden geçeceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada din büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Gerilim yaşamamak için olumlu davranmaya özen göstermelisiniz.

Rüyada din büyüğünün elini öpmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada din adamının elini öpmek küs kimselerin barışacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalettir.

Rüyada din aliminin elini öpmek kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, elde edilecek menfaatlere delalettir.

Rüyada büyük zatların elini öpmek çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada bir büyüğün elini öpmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, ekonomik olarak zayıflayacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada büyük bir zatın elini öpmek kötü duygularını yeneceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada büyüklerinin elini öpmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada büyüğünün elini öpmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments