Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü adamın elini öpmek

Rüyada ölü adamın elini öpmek

Rüyada ölü adamın elini öpmek işten güçten elini eteğini çekeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü adamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Farklı bir bakış açısı geliştirebilirseniz seçeneklerinizi fark etmeniz daha kolay olabilir.

Rüyada ölü adamın elini öpmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine tabir olunur.

Rüyada din adamının elini öpmek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş bir adamın elini öpmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına işaret eder.

Rüyada bir adamın elini öpmek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, keyiflerinin yerinde olacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada devlet adamının elini öpmek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments