Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş bir adamın elini öpmek

Rüyada ölmüş bir adamın elini öpmek

Rüyada ölmüş bir adamın elini öpmek sürpriz olayların meydana geleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, sevdiklerini de koruyacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş bir adamın elini öpmek gördüyseniz:

  • En iyi sonuçları elde etmek istiyorsanız yavaş ilerlemelisiniz.

Rüyada ölü adamın elini öpmek her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalettir.

Rüyada devlet adamının elini öpmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine ve halkın geçim sıkıntısının azalacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada bir adamın elini öpmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamın elini öpmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, gelirin tükeneceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada din adamının elini öpmek dertlerin ortadan kalkacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, mirasa işarettir.

Rüyada yaşlı adamın elini öpmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş bir adamın elini öpmek çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments