Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada devlet adamının elini öpmek

Rüyada devlet adamının elini öpmek

Rüyada devlet adamının elini öpmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, sermayesinin boşa gideceğine, yüksek bir makamı olacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı işleri veya konuları komplike şekilde değil, basitçe ele almakta fayda var.

Rüyada devlet adamının elini öpmek hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine işarettir.

Rüyada devlet adamı elini öpmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamını öpmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada devlet adamı öpmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada devlet başkanını elini öpmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, hayatındaki meselelere doğru açıdan bakmasıyla tüm sorunlarına kısa sürede çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments