Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilinin tutulduğunu görmek

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dilinin tutulduğunu gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Rüyada korkudan dili tutulmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir ilişkiye başlamaya, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dil tutulmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret eder.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, haneden birinin ayrılacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek keyfinin kaçacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına rivayet eder.

Rüyada dili tutulmak sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada dili tutulduğunu görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, mali krize gireceğine alamet eder.

Rüyada elinden tutulduğunu görmek hafifleyeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments