Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili tutulduğunu görmek

Rüyada dili tutulduğunu görmek

Rüyada dili tutulduğunu görmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, sıkıntılı bir karar vermek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada dili tutulduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size keyif verebilir.

Rüyada dil tutulmak zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, mevki kazanacağına delalet eder.

Rüyada dili tutulmak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada korkudan dili tutulmak oldukça büyük başarılara, yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına delalet eder.

Rüyada dili tutulduğunu görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada kolundan tutulduğunu görmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments