Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili tutulmak

Rüyada dili tutulmak

Rüyada dili tutulmak maddi açıdan nefes alınacağına, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret etmektedir.

Rüyada dili tutulmak gördüyseniz:

  • Taleplerinizi dile getirmenizde fayda var.

Rüyada korkudan dili tutulmak kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine ve çok mutlu olunacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek iyi kısmetleri olacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada dil tutulmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işarettir.

Rüyada dili tutulmak gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine delalettir.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, dinamik olacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine işaret eder.

Rüyada dili tutulduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinin tutulduğunu görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments