Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinden tutulduğunu görmek

Rüyada elinden tutulduğunu görmek

Rüyada elinden tutulduğunu görmek kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Rüyada elinden tutulduğunu gördüyseniz:

  • Bir girişiminiz veya farklı kişilerle iş birliği içine girmeniz hayatınızda köklü değişikliklere neden olabilir.

Rüyada elinden tutulduğunu görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına işaret eder.

Rüyada zorla bir yerde tutulmak hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, hoşluk içinde olacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına alamet eder.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, yüzüne kan geleceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada bir yerde tutulmak güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine inanılır.

Rüyada ayakları tutulmak ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada güneş tutulduğunu görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynu tutulmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Rüyada oruç tutulduğunu görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments