Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil tutulmak

Rüyada dil tutulmak

Rüyada dil tutulmak işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine rivayet eder.

Rüyada dil tutulmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dili tutulmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, başarının garantileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada dil tutulmak her işinde iyilikle karşılaşacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada dili tutulduğunu görmek daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada korkudan dili tutulmak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine inanılır.

Rüyada tutsak tutulmak inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments