Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilin tutulduğunu görmek

Rüyada dilin tutulduğunu görmek

Rüyada dilin tutulduğunu görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilin tutulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı planlar veya düzenlemeler sıralı şekilde sizin ilginizi bekliyor olabilir.

Rüyada dil tutulmak başarısız ve mutsuz olacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dili tutulmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına alamet eder.

Rüyada dili tutulduğunu görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, belalı insanlara denk geleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Rüyada korkudan dili tutulmak dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, duaların boşa gideceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, engellerin ortadan kalkacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde esir tutulmak sağlık problemleri yaşamayacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments