Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkudan dili tutulmak

Rüyada korkudan dili tutulmak

Rüyada korkudan dili tutulmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, alım gücünün artacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına yorulur.

Rüyada korkudan dili tutulmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle birlikte hareket etmeniz veya çalışmanız durumunda özel yaşamınızda mutluluğu yakalayabilirsiniz.

Rüyada korkudan dili tutulmak parasal sıkıntıların son bulacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek zor zamanların sona ereceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dil tutulmak geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, iyi anlaşacağına tabir olunur.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada dili tutulmak sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye işaret eder.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek güzel günlerle tanışılacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dili tutulduğunu görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, bekarsa evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde balık tutulduğunu görmek rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments