Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili tutulmak konuşamamak

Rüyada dili tutulmak konuşamamak

Rüyada dili tutulmak konuşamamak daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, duygusal yaşamınızı veya işinizi ilgilendiren önemli başlıklarda bazı fikirleriniz iyice netleşmeye başlayabilir.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada dili tutulmak elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dilinin tutulduğunu görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına yorulur.

Rüyada dili tutulduğunu görmek daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine yorulur.

Rüyada korkudan dili tutulmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kazancını artıracağına inanılır.

Rüyada dil tutulmak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına işarettir.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, başarılı bir kariyere ve çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynunun tutulduğunu görmek işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments