Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynunun tutulduğunu görmek

Rüyada boynunun tutulduğunu görmek

Rüyada boynunun tutulduğunu görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, helal kazanç elde edileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, eline büyük paralar geçeceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada boynunun tutulduğunu gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Rüyada boynunun tutulduğunu görmek inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine inanılır.

Rüyada boynu tutulmak uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine alamet eder.

Rüyada doluya tutulmak huzurlu, mutlu olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, saygın ve ünlü biri olacağına delalettir.

Rüyada dili tutulmak konuşamamak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dili tutulmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruç tutulduğunu görmek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına rivayet eder.

Rüyada çenesi tutulmak herhangi zarara uğramayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, iyi huylar edineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments