Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin tutulduğunu görmek

Rüyada elinin tutulduğunu görmek

Rüyada elinin tutulduğunu görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada elinin tutulduğunu gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz, bazı kavga veya kıskançlıklar hayatınızı bozabilir.

Rüyada elinin tutulduğunu görmek rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada eli tutulmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret eder.

Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek esenlik bulacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada esir tutulmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yeni iş fırsatları yakalayacağına delalettir.

Rüyada bir yerde zorla tutulmak keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına rivayet eder.

Rüyada zorla tutulmak üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, sorunların günden güne azalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine yorulur.

Rüyada oruç tutulduğunu görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, kudreti ve cesareti bulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş tutulduğunu görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments