Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan tutulduğunu görmek

Rüyada kolundan tutulduğunu görmek

Rüyada kolundan tutulduğunu görmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine, kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına rivayet eder.

Rüyada kolundan tutulduğunu gördüyseniz:

  • Dikkatli olmamanız durumunda yanlış anlaşılabilir veya yanlış yorumlanabilirsiniz.

Rüyada kolundan tutulduğunu görmek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada dilin tutulduğunu görmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada zorla tutulmak elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada boynu tutulmak sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine işarettir.

Rüyada dil tutulmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde esir tutulmak bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına inanılır.

Rüyada elinden tutulduğunu görmek büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dili tutulduğunu görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, bütçesinin genişleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments