Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu şişmek

Rüyada kolu şişmek

Rüyada kolu şişmek yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolu şişmek gördüyseniz:

  • Mevcut pozisyonunuzu geliştirmenizi sağlayacak önemli bir adım atabilirsiniz.

Rüyada kolu şişmek aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine ve sevdiklerinden uzak kalacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada göbeği şişmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada eli yüzü şişmek sonunda mutlu olacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada karnı şişmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başı şişmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada gözü şişmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada dudakları şişmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada elleri şişmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, hayatının bu sayede güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments