Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dili kesmek

Rüyada dili kesmek

Rüyada dili kesmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Rüyada dili kesmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamamanız yolunda giden şeyleri aksatabilir.

Rüyada yılan dili kesmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine yorulur.

Rüyada yılanın dilini kesmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin dilini kesmek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, güzel günler yaşanacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi dilini kesmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin dilini kesmek şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına inanılır.

Rüyada dili kesmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının dilini kesmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına inanılır.

Rüyada diş ve dil görmek iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments