Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş ve dil görmek

Rüyada diş ve dil görmek

Rüyada diş ve dil görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine yorulur.

Rüyada diş ve dil gördüyseniz:

  • Çalışma isteğinizin artması ile olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada diş ve dil görmek yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine işaret eder.

Rüyada dili şişmek çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada deve dili görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada dil pişirmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, aydınlık bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş dil görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin dilinin koptuğunu görmek atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına yorulur.

Rüyada bilmediğin bir dil konuşmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, kişinin her işi severek yapacağına, çok büyük bir sevinç duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dilini çıkarmak büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments