Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dilini kesmek

Rüyada birinin dilini kesmek

Rüyada birinin dilini kesmek hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, fedakârlıklar yapacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin dilini kesmek gördüyseniz:

  • Bazı yöntem, yol ya da iş değişiklikleri konusunda olumlu işaretler yüzünü gösterebilir.

Rüyada yılan dili kesmek çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın dilini kesmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kendi dilini kesmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, rızıksız kalacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada dili kesmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının dilini kesmek Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğin dilini kesmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, kalabalık günler geçirileceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin dilini kesmek helal rızıklara kavuşulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birinin dilini görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, anne babayla ters düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments