Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan dili kesmek

Rüyada yılan dili kesmek

Rüyada yılan dili kesmek resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yılan dili kesmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını görmek için beklemeyin.

Rüyada yılan dili kesmek deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada yılanın dilini kesmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada başkasının dilini kesmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi dilini kesmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, mal mülk edineceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin dilini kesmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada köpeğin dilini kesmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada dili kesmek bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, işinde başarılı olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine inanılır.

Rüyada yılanın dilini çıkardığını görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments