Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeğin dilini kesmek

Rüyada köpeğin dilini kesmek

Rüyada köpeğin dilini kesmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına, işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, rızkının artacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada köpeğin dilini kesmek gördüyseniz:

  • Huzur ortamını sağlamak için sakin kalmak gerekiyor.

Rüyada köpeğin dilini kesmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada yılanın dilini kesmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılan dili kesmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının dilini kesmek işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, işlerin kapanacağına, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dili kesmek sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kendi dilini kesmek yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada birinin dilini kesmek çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dilsiz köpek görmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments