Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın dilini kesmek

Rüyada yılanın dilini kesmek

Rüyada yılanın dilini kesmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, para sıkıntısından kurtulacağına inanılır.

Rüyada yılanın dilini kesmek gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz rutinle vakit kaybetmek yerine, harekete geçmenizi söylüyor.

Rüyada yılanın dilini kesmek asil kimselerden çıkacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine işarettir.

Rüyada yılan dili kesmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpeğin dilini kesmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, zorluklarını aşacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının dilini kesmek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine rivayet eder.

Rüyada kendi dilini kesmek onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin dilini kesmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dili kesmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan dilini koparmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments