Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının dilini kesmek

Rüyada başkasının dilini kesmek

Rüyada başkasının dilini kesmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, ticaretin büyüyeceğine, hastalıkların şifa bulacağına inanılır.

Rüyada başkasının dilini kesmek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmalara ya da yorumlamalara yer bırakmamak için daha fazla soru sormanız gerekebilir.

Rüyada başkasının dilini kesmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kendi dilini kesmek güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, kötü günler yaşayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin dilini kesmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın dilini kesmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, büyük sorunlarla karşılaşacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada yılan dili kesmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, sırların ortaya çıkmasına işarettir.

Rüyada dili kesmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin dilini kesmek projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dilini yeşil görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, az maliyetle ticarete atılacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments