Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi dilini kesmek

Rüyada kendi dilini kesmek

Rüyada kendi dilini kesmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, saygının ve iletişimin bozulacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada kendi dilini kesmek gördüyseniz:

  • Eviniz, aileniz veya aşk hayatınızla ilgili ilişkilerinizden bazıları sizi zorlayabilir veya ilişkiden soğuyabilirsiniz.

Rüyada yılanın dilini kesmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına ve sosyal ilişkilerinin de daha canlı ve daha güçlü hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpeğin dilini kesmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, hem de para kaybettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin dilini kesmek çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının dilini kesmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, başarılara yeni başarılar katılacağına tabir olunur.

Rüyada dili kesmek yeni bir ortama girileceğine, eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi dilini kesmek hayırlı adımlar atılacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına alamet eder.

Rüyada yılan dili kesmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, kazanç elde edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının dilini koparmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, herkesin desteğinin alınacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments