Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dil uzatmak

Rüyada dil uzatmak

Rüyada dil uzatmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına, kendi işinin patronu olunacağına, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına işarettir.

Rüyada dil uzatmak gördüyseniz:

  • İş hayatınız, toplum içindeki pozisyonunuz veya imajınız destekleniyor.

Rüyada dil uzatmak yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kazancını arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek uzvu yalamak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada el uzatmak uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzanan el görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, gözünün yaşını sileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada ayakları uzatmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments