Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek

Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek

Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin uzvunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler konuşmaktan kaçınıyor veya demagoji yaparak zaman kazanmaya çalışıyor olabilir.

Rüyada erkek uzvu yalamak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek uzvu yemek daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek uzvu görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada erkek nasil uzvu görmek dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çevresindeki kişilerin de katkıları ile sorunlarını çok zarar etmeden ortadan kaldıracağına ve rahat edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Rüyada erkek tenasül uzvu görmek imkânsızlıklarının biteceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin uzvunu görmek onu borçtan kurtaracağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin uzvunu görmek eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, isteklerinin yerine geleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada erkeklik uzvu görmek işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments