Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el uzatmak

Rüyada el uzatmak

Rüyada el uzatmak iyi günler yaşayacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, herkes tarafından saygı göreceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el uzatmak gördüyseniz:

  • Zorlandığınız konularda eski tecrübelerden yararlanmanız işi bitirebilir.

Rüyada ellerini uzatmak işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, işlerin sarpa saracağına, maddi zararını karşılayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye el uzatmak ticaretinin gelişeceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, hastalığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini uzatmak üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada harama el uzatmak iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine inanılır.

Rüyada uzanan el görmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin el uzattığını görmek rahat bir hayata adım atılacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına rivayet eder.

Rüyada el uzatmak imkânlarının da genişleyeceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada birine el uzatmak çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments