Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzanan el görmek

Rüyada uzanan el görmek

Rüyada uzanan el görmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzanan el gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada ellerini uzatmak kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada harama el uzatmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini uzatmak başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğine el uzatmak yüksek mertebeye geleceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, hastalıkların biteceğine yorulur.

Rüyada birine el uzatmak kapanan kapıların açılacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, bir sınavdan geçileceğine delalettir.

Rüyada uzatılan eli tutmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada el uzatmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada el uzatıldığını görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments