Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakları uzatmak

Rüyada ayakları uzatmak

Rüyada ayakları uzatmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük zararlara uğrayacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, ticaretin önünün açılacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada ayakları uzatmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayabilecek, kaçınılması veya reddedilmesi zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada ayak uzatmak kazancın günden güne daha da artacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayaklarini uzatmak başının hiç dara düşmeyeceğine, yeteneklerini geliştirmeye, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağını uzatmak kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına inanılır.

Rüyada ayakları uzatmak ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tenasül uzvu yalamak parasal sıkıntıların son bulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, en kötü koşulda bile mücadeleyi, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün tenasül uzvunu görmek helal kazanç elde edileceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına işaret etmektedir.

Rüyada uzanan el görmek dinde olgunlaşacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada kadın uzvu görmek çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments