Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tutsak tutulmak

Rüyada tutsak tutulmak

Rüyada tutsak tutulmak önemli bir şahsiyet olacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, aldığı güzel haberin kısa süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tutsak tutulmak gördüyseniz:

  • Kendinizi yenileyebilir veya sağlığınıza daha fazla önem göstermeniz gerektiğinin farkına varabilirsiniz.

Rüyada tutsak tutulmak borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada tutsak olmak iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere, işlerinin büyüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tutsak olduğunu görmek saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, amaçlarınızın gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada tutsak edildiğini görmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada tutsak görmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tutsak kalmak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tutsak birini görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerde tutsak olmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, çarelere kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments