Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının kavga ettiğini görmek

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına inanılır.

Rüyada babasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tekliflerinizin, keşiflerinizin, hizmetlerinizin veya ortaya çıkardığınız işlerin değerinin farkında olmayabilirler.

Rüyada babayla kavga ettiğini görmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, istediği başarıya kavuşacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne babasının kavga ettiğini görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına yorulur.

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş babayla kavga ettiğini görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın biriyle kavga ettiğini görmek çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada babasının kavga ettiğini görmek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada babamla kavga ettiğimi görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına ve bir süre daha gerçekleştirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne babanın kavga etmesini görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments