Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikensiz gül görmek

Rüyada dikensiz gül görmek

Rüyada dikensiz gül görmek eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, makamının artacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dikensiz gül gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi daha iyi değerlendirebileceğiniz yönlere kaymalısınız.

Rüyada gülün dikenini görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada dikenli kırmızı gül görmek sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada gül dikeni görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gülün dikenlerini görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, kirli işlere bulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül dikeni battığını görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına yorulur.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek ticaret hayatına atılacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine işarettir.

Rüyada dikensiz gül görmek üzüleceğine, yıkılacağına, elde bulunan imkânların artacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet eder.

Rüyada eline gül dikeni batmak yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments