Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülün dikenini görmek

Rüyada gülün dikenini görmek

Rüyada gülün dikenini görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, geçiminin yerinde olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, dünya hayatında huzurlu olmaya inanılır.

Rüyada gülün dikenini gördüyseniz:

  • Gerçekler sizi özgürleştirecektir, bazı konularda duygularınızı daha net tahlil imkanı bulabilirsiniz.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine tabir olunur.

Rüyada gül dikeni görmek aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eline gül dikeni batmak zevki sefa içinde olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada gülün dikenlerini görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gülün dikenini görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikensiz gül görmek helal ekmek yeneceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işaret eder.

Rüyada gül dikeni battığını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikenli kırmızı gül görmek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments