Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli kırmızı gül görmek

Rüyada dikenli kırmızı gül görmek

Rüyada dikenli kırmızı gül görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada dikenli kırmızı gül gördüyseniz:

  • Doğru yaklaşımlar gözünüze modası geçmiş görünebilir.

Rüyada dikenli kırmızı gül görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, aldığı borçların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gül dikeni battığını görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada gül dikeni görmek üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada gülün dikenlerini görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada eline gül dikeni batmak uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gülün dikenini görmek büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza rivayet eder.

Rüyada dikensiz gül görmek hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments