Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül dikeni battığını görmek

Rüyada gül dikeni battığını görmek

Rüyada gül dikeni battığını görmek kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, bazen umutlarını yitireceğine, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Rüyada gül dikeni battığını gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Rüyada gül dikeni battığını görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, maddi gücünün azalacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada batan dikeni çıkarmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada diken battığını görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayağa diken battığını görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Rüyada batan dikeni çıkartmak her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Rüyada parmağına diken battığını görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada ayağına batan dikeni çıkarmak elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Rüyada diken batmasını görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, işleri yoluna sokacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments