Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı dikenli gül görmek

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, hastalıklarını yeneceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı dikenli gül gördüyseniz:

  • Bazı kişileri köşeye sıkıştırmanın ya da bazı olayları zorlamanın yarardan çok zararı olabilir.

Rüyada dikenli kırmızı gül görmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine tabir olunur.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikensiz gül görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eline gül dikeni batmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına yorulur.

Rüyada gülün dikenini görmek bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada gül dikeni battığını görmek daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, anne babanın üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gülün dikenlerini görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, eşit davranılacağına, şansının kötüye gideceğine inanılır.

Rüyada gül dikeni görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments