Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gülün dikenlerini görmek

Rüyada gülün dikenlerini görmek

Rüyada gülün dikenlerini görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine ancak yine de doğru bildiğini yapacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine delalet eder.

Rüyada gülün dikenlerini gördüyseniz:

  • Gerekeni yapmak için geç kalmış sayılmazsınız.

Rüyada gül dikeni görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek mal mülk sahibi olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada dikenli kırmızı gül görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada gül dikeni battığını görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, hırpalanacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gülün dikenlerini görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına inanılır.

Rüyada gülün dikenini görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada eline gül dikeni batmak hayra ve esenliğe, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dikensiz gül görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments