Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül dikeni görmek

Rüyada gül dikeni görmek

Rüyada gül dikeni görmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, zamanının boşa gideceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, ona mutluluk getireceğine, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına yorulur.

Rüyada gül dikeni gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle seyahat başlıklı gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada dikensiz gül görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eline gül dikeni batmak oldukça kazançlı işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, güç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dikenli kırmızı gül görmek heveslerin söneceğine, onunla tabiri caizse sıkı bir dostluk kuracağına, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada gülün dikenlerini görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Rüyada gülün dikenini görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı dikenli gül görmek iyi, hayırlı bir evlat olacağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada gül dikeni battığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gül dikeni görmek maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments