Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli tellerden geçmek

Rüyada dikenli tellerden geçmek

Rüyada dikenli tellerden geçmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikenli tellerden geçmek gördüyseniz:

  • Tutulma esnasında, ihtiyacınız varsa, mutlaka destek alın.

Rüyada dikenli telden geçmek kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine işarettir.

Rüyada dikenli tellerden geçmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikenli telden atlamak sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına rivayet eder.

Rüyada dikenli tel örgü görmek çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dikenli tel görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına tabir olunur.

Rüyada dikenli tele takılmak atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tellerden geçmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, harcama gücünün artacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tel örgüden geçmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, sorunların ortadan kalkacağına, işten yana şansının açık olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments