Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli tel örgü görmek

Rüyada dikenli tel örgü görmek

Rüyada dikenli tel örgü görmek işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, gönlünün ferahlayacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada dikenli tel örgü gördüyseniz:

  • Durumu doğru gözlemlemelisiniz.

Rüyada dikenli tel örgü görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikenli telden geçmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada dikenli tele takılmak insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, mal mülk kazanacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına inanılır.

Rüyada dikenli telden atlamak o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada dikenli tel görmek belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada dikenli tellerden geçmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tel örgü görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada örgülü tel görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, duygularının karşılıklı olacağına, konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments