Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli tel görmek

Rüyada dikenli tel görmek

Rüyada dikenli tel görmek ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına alamet eder.

Rüyada dikenli tel gördüyseniz:

  • Yanlış insanlara doğruyu söylerseniz bir çok olumsuzluklarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada dikenli tellerden geçmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikenli tele takılmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada dikenli telden atlamak yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli tel örgü görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikenli tel görmek kırılan kalbin onarılacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, rızkının sonsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenli telden geçmek güven kaybına uğrayacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tüyleri diken diken olmak hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada avucuna diken batmak sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments