Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli telden atlamak

Rüyada dikenli telden atlamak

Rüyada dikenli telden atlamak bahtının güzelleşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin her türlü zenginliğine, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına, maddi durumunun düzeleceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada dikenli telden atlamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda baskılar artıyor olabilir.

Rüyada dikenli telden atlamak kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına işaret eder.

Rüyada dikenli tel örgü görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, özgüveninin artacağına, kalp kırmayacağına tabir olunur.

Rüyada dikenli tellerden geçmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikenli tel görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, kariyer planının altüst olacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına delalettir.

Rüyada dikenli tele takılmak giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada dikenli telden geçmek şerefe ve izzete, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına delalet eder.

Rüyada tel örgülerden atlamak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işaret eder.

Rüyada telden atlamak yeniden düzen kurmaya yol açtığına delalet ettiğini söyler bazıları ise iyi giden hayatın bozulmasına, düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments