Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli tele takılmak

Rüyada dikenli tele takılmak

Rüyada dikenli tele takılmak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, insan sevindireceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, güçten düşeceğine, yorulacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli tele takılmak gördüyseniz:

  • Para açısından şanslısınız.

Rüyada dikenli tele takılmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, atılan bütün adımların zarar ettirecek bazı kişiler tarafından adım adım takip edileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret eder.

Rüyada dikenlere takılmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikene takılmak iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada tele takılmak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlere tel takıldığını görmek kendi geleceğine, şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına işarettir.

Rüyada dişlerine tel takıldığını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, işe başlanacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına delalettir.

Rüyada dişe tel takıldığını görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikenli tel örgü görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, memur ise terfi edeceğine, gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments