Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tellerden geçmek

Rüyada tellerden geçmek

Rüyada tellerden geçmek işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tellerden geçmek gördüyseniz:

  • Mali durumunuzu çok iyi gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada tellerden geçmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, hiç istemediği işlere gireceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine inanılır.

Rüyada dikenli telden geçmek her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada tel örgüden geçmek rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikenli tellerden geçmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz saç teli görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına delalettir.

Rüyada telli duvaklı gelin görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine, büyük maddi kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada kopmuş tel görmek yönetici makamına geleceğine, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına rivayet eder.

Rüyada elektrik teli görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments