Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dikenli telden geçmek

Rüyada dikenli telden geçmek

Rüyada dikenli telden geçmek girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, para kazanmasına da vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada dikenli telden geçmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde meydana gelebilecek değişikliklerin ya da yapılacak yolculukların yaşam kalitenize katkısı olabilir.

Rüyada dikenli telden geçmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dikenli tellerden geçmek elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada dikenli tel örgü görmek kudreti ve cesareti bulacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dikenli telden atlamak sıkıntılarının sona ereceğine, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dikenli tel görmek imkânlarının azalacağına, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dikenli tele takılmak mutsuz ve üzgün olacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tellerden geçmek iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, her istediğini elde edeceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına yorulur.

Rüyada tel örgüden geçmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments